Remco Frühauf – Founder Informer Foundation – CEO InformerOnline

Wat terugdoen voor de maatschappij. Iets betekenen voor miljoenen mensen die geen schoon drinkwater hebben. Concreet iets willen doen aan kindersterfte of extreme honger. Daar denken veel mensen aan.

Met de Informer Foundation doe ik dat ook daadwerkelijk. In 2011 richtte ik de Informer Foundation op. Dankzij dit initiatief kunt u nu ook op een originele, laagdrempelige manier iets doen!

Remco Frühauf

Peter Potters – Bestuurslid Informer Foundation –Commercieel Directeur InformerOnline

De wereld is ongelijk verdeeld. Waar en hoe je op deze aarde toevallig geboren wordt bepaald voor een groot deel de welvaart en wellicht ook het welzijn die je gedurende je leven zult ervaren.

Dat gaat tegen mijn gevoel voor rechtvaardigheid in. De Informer Foundation is voor mij een middel om een deel van mijn succes te herverdelen met de rest van de wereld. Dat hoort voor mij bij duurzaam ondernemen bij een eerlijk bedrijf, Informer.

Vraag ook jouw gratis boekhoudpakket aan, als je ons kunt aantonen dat je dit zelfde doel nastreeft. Zo kunnen wij eenvoudig heel veel effect hebben op een betere wereld!

Hoe behalen we onze missie?

Onze voornaamste missie is iets terug te doen voor de maatschappij. Dit doen we op twee manieren.

ANBI-stichtingen boekhouden gratis

Iedere ANBI-stichting in Nederland en Oostenrijk kan gratis gebruikmaken van boekhoudprogramma InformerOnline. Dit bespaart de stichtingen een totaalbedrag van €276,- per jaar, wat weer gebruikt kan worden om hun doelen nog sneller te behalen. Heb jij een ANBI-stichting en wil je ook gratis gebruik maken van InformerOnline? Meld je hier aan.

Een jaarlijkse donatie aan een ANBI-stichting

Naast de gratis boekhoudprogramma’s vinden we het belangrijk jaarlijks een ANBI-stichting extra in het zonnetje te zetten door middel van een losse donatie. Ontdek hier welke stichtingen we in het verleden een handje hielpen.